Followers

Saturday, 5 May 2012

TWILIGHT,EDWARD AND ME

shhhhhhhhhhhhhhhhhhh...jgn bising2!!aku nak dreaming2 n nobody can make me wakeup!!hoho
aku nak dreaming this boy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
i don't like ROBERT PATTINSON but i love EDWARD CULLEN^^
HUHU..korg mesti pernah tgk cte TWILIGHT kn?BEST?
tak yah tanye,memang SUPERB BEST kan!!
aku ske wtk EDWARD!!!
cool gler if de bf&husband VAMPIRE cmnie
gempak kan taste aku?lalala...
syokkk wooo de bf&husband VAMPIRE!
lehhh terbang2,panjat pkok tinggi2,n date kat ats pokok tiap2 ari^^
wuuuuuuuuuuuuuuuuu....!!!i believe u can make me flyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!HAHA


syokkk kan???hahaha

see??btape COOL nye kte berada d'sisi VAMPIRE^^

ble sorg VAMPIRE drink blood his gurl,that's mean gurl uwhh akan jd milik dia FOREVER^^
WAAAAAAAAA ..COOL COOL!! haha
ARGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EH EH!!pape pon,SYED AMAR DANIEL AL-IQRAMI always no.1^^
i love you montell

t jelez plak da dia.. dok cte pasal edward aku tu je kn ahaks :P

btw,korg ag ske wtk spe??
edward or jacob?
bg aku 2-2 cool n bekk :)

9 comments:

  1. dua2 best lah ^^ ta taw nak pilih yg mne satu..

    ReplyDelete
  2. u mmg k-pop maniac. yr bf pun muka mcm korean..:)

    ReplyDelete
  3. patutlah akk bukak blog awak tgk tk berupdate jee . rupanye tuu blog yg lama . ni baruuu yg betul hihi .
    akk sekali pung tk pernah tgk twilight. tk minat . lagi minat kdrama kot :))

    ReplyDelete
  4. akak ta tengok cite ni.. hhihihi

    ur bf mcm korean! huhuh


    bahagia tu memang, tp taktau smpai bile dik.. doakan kami yee.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. amboiii dia!!nak jacob ea???
    g laa tnye dia...hahah

    ReplyDelete
  6. hii~ tQ cuz bgitw sbb blink2 tue xdpt nak post cmmnt...ehhe ^^, bii ya da remove daa~ feel free to tnglkn cmmnt ok???

    erm...ur bf encem laa!! <3!

    ReplyDelete