Followers

Wednesday, 9 May 2012

SHUT UP!!WANNA TALK BOUT FLOWER BOY BAND!!

HEYY FELLAS^^
arinie aku nak cte bout k-drama y bru je aku abis tgk..sanggup tgk smpai 3-4 pagi coz time uwhh memang line internet SUPER DUBER LAJUUUUU!!!!!hahaaha
btw pe tajuk cte uwh yah??ok tajuk cte nie,SHUT UP FLOWER BOY BAND


cte nie BEST sgt!!!!!bese nye k-drama haruslah jiwang2 kan??tp cte nie more pasal FRIENDSHIP
cte nie pasal band EYE CANDY  n pjalanan kisah band nie lpas leader dorg meninggal.
EYE CANDY nie memang cool sgt kat skolah coz dorg nie cam GENGSTER gak la..
n dorg sgt TROUBERMAKER!!!
*WAHHHH...my badass BOYFRIENDS^^
tp dorg syg to each other !
dlm cte nie,aku paling ske watak LEADER ASAL eye candy,BYUNG HEE
dia paling troublemaker,nakal tp bekk ati^^


tapi sedihh sgt ble dia mati!!b4 dia excident,dia kne pkul gan ank owg kaya y JAHAT uwh!!

scene nie,aku ngs tak blehh blahh tul!!!!hukhuk sedih!!! :(
lpas BYUNG HEE mati,mcm2 hal jd kat EYE CANDY
dri dorg debut jd GROUP y FEMES smpai lahh dorg bpecah..hukhuk
tp at last,dorg tak giveup n lehh capai pe y dorg nak :)
byung hee oppa,u should't die lahhh..huhhukhuk..pape pon,,WE ARE LOVE YOU!


OHH YEE!!lpe lak nk ckp,nie 1st drama lakonan L(infinite) y aku tgk..dia memang pndai acting.
GOOD JOB L!!!..all infinity always support oppa tw!


sepanjang aku tgk cte nie,aku asyik teringat kat kwn2 aku...
even kteorg tak laaa gado btumbuk cam EYE CANDY(dorg arn laki HARUSLAH KAN!)but natural laa kan,
dlm psahabatan mesti de SALAH FAHAM pe semua tu...
tp camne pon mslh y de,at last,mesti kte akan b'baik2 semula n settel sme2..
korg pon camtu kn???tul tak?? :)

Tuesday, 8 May 2012

feveret food !



assalammualaikum readers^^
huhu...baru abis mkn nie!!!perut kenyang,ati pon riang!!haha(merepek da minah nieh!)
time dok mengunyah maggi td,ttbe lak t'lintas kat dlm kpale nk wt entry pasal MAKANAN KEGEMARAN^^
mesti korg pon de mknn fevret sndri arn??
aku pon de.uwh!!!nak taw???ok...tgk pix2 kat bwh..tak nak cte byk...haha


1.PIZZA
sgale bapak jenis pizza aku telan jer..tp y paling aku ske y kat bwh nieh!!!!HAHAHAHAA
CHEESE PIZZA oh my darling!!!yummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm^^

2.SPAGETTI
aku ske masak nie kat umah coz nie laa antara makanan y senang utk dmasak selain maggi haha.(nampak sgt aku nie PEMALAS kan??ok!jgn puji aku haha)

3.BREAD
aku ske bau roti ble tiap kali aku msok bakery shop..wangiiii kot lalalala

4.DOUGHNUT
tak kisah laa jenama pe pon,,asal kan donut..y tkde jenama pon aku tibai..asalkan ble makan aku kenyang!!hahaha

5.COTTON CANDY
if korg perasan kat stesen minyak petronas slalu jual cotton candy nie..aku mesti beli 1 n sebotol air mineral!!coz cotton candy nie kan MANIS tp y best nye dia cepat cair ble mkn^^MAGIC kottt!!!haha

6.MASHMALLOW
memang best r mkn benda nie...da laa lembut gler!!!hahahah...

7.CHEESECAKE

y nie pon aku tak kisah laa jenama pe pon..tkde jenama pon ag bgus coz ag murah!!haha mahal ke murah ke aku ase sme je cheeese dia lalalalala...jnji dpt mkn !!

8.TOMYAM!!!!
ok fine!!aku ske sgt mkn tomyam...tak yah mkn nasi pon tkpe da..rndu nak mkn y mak masak nye..tp mak da tkde...so sruhh kakak je laa kan..nak msk sndri mls kottt!hahahahah

ok...korg da tw pe aku ske mkn,,so pe lakk korg nye fevret food??meyhh laa share2 huhu 

Saturday, 5 May 2012

TWILIGHT,EDWARD AND ME

shhhhhhhhhhhhhhhhhhh...jgn bising2!!aku nak dreaming2 n nobody can make me wakeup!!hoho
aku nak dreaming this boy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
i don't like ROBERT PATTINSON but i love EDWARD CULLEN^^
HUHU..korg mesti pernah tgk cte TWILIGHT kn?BEST?
tak yah tanye,memang SUPERB BEST kan!!
aku ske wtk EDWARD!!!
cool gler if de bf&husband VAMPIRE cmnie
gempak kan taste aku?lalala...
syokkk wooo de bf&husband VAMPIRE!
lehhh terbang2,panjat pkok tinggi2,n date kat ats pokok tiap2 ari^^
wuuuuuuuuuuuuuuuuu....!!!i believe u can make me flyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!HAHA


syokkk kan???hahaha

see??btape COOL nye kte berada d'sisi VAMPIRE^^

ble sorg VAMPIRE drink blood his gurl,that's mean gurl uwhh akan jd milik dia FOREVER^^
WAAAAAAAAA ..COOL COOL!! haha
ARGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EH EH!!pape pon,SYED AMAR DANIEL AL-IQRAMI always no.1^^
i love you montell

t jelez plak da dia.. dok cte pasal edward aku tu je kn ahaks :P

btw,korg ag ske wtk spe??
edward or jacob?
bg aku 2-2 cool n bekk :)