Followers

Thursday, 5 April 2012

Hari Belia Negara with TEENTOP!!!!!!!!!!!!!!!


pe kes nye TEENTOP gn Hari Belia y aku dok sebut2 nieh??hahahahah...dgn sgale bangga nye smbil tsenyum selebar alam,aku nak kasi taw korg y kpop idol dri korea y smart,hebat ag stailo uwhh akn dtg MALAYSIA utk perform mse sambutan Hari Belia Negara kat PUTRAJAYA pd mlm 26 MEI pada jam 8mlm..
jgn wsau meyh!!!!!masok free jerk^^
waaa aku nak g uwh!!!!hopely dpt laaa tgk dorg !!!!dri jauh pon tk pe la !!!huhh!!!
ohhh yee,,lpe nak ckp lakk...group DAL SHABET pon de..huhu

 aku sure laki2 kat luar sne uwh da excited makk ngah nak tgk gurls uwh dok nyanyi+menari..artis korea memang cun meyh!!tak leh nk ckp pe da!!haha..

pape pon aku tetap gan TEENTOP aku laa kan!!!tak sbar nk jmpe RICKY^^




*aigooo!!!!u look so cute RICKY yaa^^
jum lyn MV teentop jum!





4 comments:

ceritera plumm said...

memang na g laa kan :)
asal laa ta jmput infinite sekali . haha .
akak drive g putrajaya . amacam ?
haha .

ezyra daniel said...

cuak laa drive g sne..sure ramai owg kot time tu..ngee...pae pon tetap nak g gak!!huh!!!teentop uwhh kan!!rugi taw tak if tk g!hope next year dorg panggil infinite lak!!

♥ siKechekMessy ♥ said...

wah ,gila k-pop ye awak ni !
dahsyat :)

ezyra daniel said...

hehheh,,,fanatik sgt da nie..hehhe..memang dahsyat kn sye?? :P