Followers

Tuesday, 10 April 2012

MY DISNEY'S PRINCE CHARMING

semua gurl dlm dunia nie msti de LELAKI IDAMAN dorg arn??ok fine,aku ngaku gak la.zaman muda2 aku dlu pon aku de LELAKI IDAMAN y aku impikn dtg dlm hdup aku..(hah??aku bru 18,tu tak ckup muda ag ker?haha!!)
msti korg nk taw kan spe boy y "BERUNTUNG" sgt uwhh jd LELAKI IDAMAN aku?? :P
cam y korg da taw,aku nie KPOP MANIAC!!!so,haruslah BOYS uwhh tdri di kalangan dorg.HAHA!


dlu aku ske sgt tgk cte BOYS OVER FLOWERS!!aku slalu berangan jd wtk JANDI,gurl mskin tp leh kwn gan "DAK2 HOT" y cool uwhh!!HUH jelez gan JANDI!lps tgk cte nie,aku falling in luv gn JIHU lakonan KIM HYUN JOONG^^



*wtk dia sweet sgt^^
tiap2 ari aku berangan jd GF dia HAHAHA!!

dlm cte IRIS,aku ske wtk TOP dri group BIG BANG.dia sorg pmbunuh upahan y sgt KEJAM!!!!
even wtk dia kejam,aku tetap ase dia COOL ble dia shot ank owg smpai mati!!HAHA
tiap2 ari aku berangan TOP jd BADASS BOYFREIND aku^^




*cam ngeri je kan??tp aku ske^^

btw,dlm cte BOYS OVER FLOWERS kn femes gan group F4 nie.if korg nk taw,aku pon de F4 aku sndri!!shhhhh!! jgn bgtw owg len^^

btw,,spe korg nye PRINCE CHARMING??
nak taw gak!!huhu







Thursday, 5 April 2012

Hari Belia Negara with TEENTOP!!!!!!!!!!!!!!!


pe kes nye TEENTOP gn Hari Belia y aku dok sebut2 nieh??hahahahah...dgn sgale bangga nye smbil tsenyum selebar alam,aku nak kasi taw korg y kpop idol dri korea y smart,hebat ag stailo uwhh akn dtg MALAYSIA utk perform mse sambutan Hari Belia Negara kat PUTRAJAYA pd mlm 26 MEI pada jam 8mlm..
jgn wsau meyh!!!!!masok free jerk^^
waaa aku nak g uwh!!!!hopely dpt laaa tgk dorg !!!!dri jauh pon tk pe la !!!huhh!!!
ohhh yee,,lpe nak ckp lakk...group DAL SHABET pon de..huhu

 aku sure laki2 kat luar sne uwh da excited makk ngah nak tgk gurls uwh dok nyanyi+menari..artis korea memang cun meyh!!tak leh nk ckp pe da!!haha..

pape pon aku tetap gan TEENTOP aku laa kan!!!tak sbar nk jmpe RICKY^^




*aigooo!!!!u look so cute RICKY yaa^^
jum lyn MV teentop jum!