Followers

Thursday, 29 March 2012

when i can't sing :(

fine..sepanjang arinie aku asyik tgk mv when i can't sing y di nyanyi kan oleh JB dlm cte DREAM HIGH2.pynayi sbenar lagu nie,SE7EN..reason aku jd tk tentu arah camnie haruslah coz aku wndu kat dak montell aku y tgh tk shat uwh..dia saket pe..tu tk perlu aku ckp ya.. :]
dk montell slalu nyanyi kan lagu nie kt aku..nak lyn sat lagu nie???JUM

*hehe ske tgk coup nie...so sweet..so cute^^


*smbil dgr,aku ngs cuma tuhan je y taw camne :)
kebetulan,aku memang ske tgk cte nie,cte nie sedih taw part2 ending dia,huhu..
btw,aku fans JB,thats why aku makin ske tgk mv n lagu nie..hehe





*aigoo....JB wit aygie!!!both of u so cute lah!!

4 comments:

maizatul azrina Yaakob said...

akak xkenal sbb akak xlayan korea..so akak nak ckp..comel lar dorg tuh..n semoga cepat sembuh =)

ezyra daniel said...

thanks akk^^

Shira Kishou said...

*comment tak berkaitan ngan post, sorry!* but i got to say sumthing ~ yea ... btol tu, sy ckp cmtu di entry sy coz kecian kat kwn lelaki sy niy yg merupakan kpop fanatic selalu je diejek as JAMBU pdhal klw tgk dia~ xde lah lembik cam sutung .. haha! pdhal yg pondan tu tak diejek pulak.. nmpk sngt bermusuhan dgn kpop fanatic ~ wlaupun sy hny minat, tapi saya rse perkara ni tak adil kan? btw, thx comment ea~ ^_^ and sorry comment ni pnjg sngt ~ hahaha :D nice to know ue

ezyra daniel said...

sokey dear..thanks coz komen gak my entry. :)