Followers

Sunday, 22 July 2012

MAGIS MANIS COKLAT^^

assalammualaikum u all !!! :D
waaa happy semacam lak ko kan zyra...heheheh.....
well,aku kan kanak2 ribena ,kne always hapy2 kan....
btw gempak mak ngah tak title entry aku mlm nie??
hehehehhehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
actually mlm nie aku nak bgtw korg pasal novel grafik y aku ske bce skrg nie....


*Jemputlah ke kedaiku... Segala hajatmu akan termakbul.
Sebagai bayaran, sesuatu paling berharga dalam hidupmu akan aku ambil...
Aikawa Shokora, sang suri pemilik toko Chocolat Noir. Apakah yang menanti pelanggan toko itu?Kisah suka duka penuh misteri!



*Adakah kau mendambakan coklat yang mampu menunaikan segala permintaanmu? Tetapi sebagai bayarannya bukan sembarangan...

Coklat yang dibikin Aikawa Shokora memiliki kuasa magis menunaikan permintaan sesiapa yang memakannya. Dialah pemilik toko bernama Chocolat Noir. Bagaimana Aikawa akan menghadapi musuhnya iaitu White Witch? Nikmatilah hidangan buku misteri siri ke-4!

:P
haaa mesti korg pon cam da tertarik nak bce novel grafik nie kan??aishh pnjg sgt laa nk sebut,sebut komik suda!!!HAHAHAA!!!
slalu nye aku akn bli komik y b'unsur kan LOVE aka JIWANG!!
tp ttarik lak nk try bce komik y jnis seram2 camnie..
tp jgn wsau!!!!komik ni still de JIWANG2 laa^^
if korg pon minat bce komik,try plak bce komik y nie...
memang best taw...!!!!!!

*cuba korg bayang kan if tul2 kdai coklat NOIR uwhh wujud???
sanggup ke korg g sne n bli coklat uwh??
waaaa....so angker!!!!!
 

Saturday, 5 May 2012

TWILIGHT,EDWARD AND ME

shhhhhhhhhhhhhhhhhhh...jgn bising2!!aku nak dreaming2 n nobody can make me wakeup!!hoho
aku nak dreaming this boy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
i don't like ROBERT PATTINSON but i love EDWARD CULLEN^^
HUHU..korg mesti pernah tgk cte TWILIGHT kn?BEST?
tak yah tanye,memang SUPERB BEST kan!!
aku ske wtk EDWARD!!!
cool gler if de bf&husband VAMPIRE cmnie
gempak kan taste aku?lalala...
syokkk wooo de bf&husband VAMPIRE!
lehhh terbang2,panjat pkok tinggi2,n date kat ats pokok tiap2 ari^^
wuuuuuuuuuuuuuuuuu....!!!i believe u can make me flyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!HAHA


syokkk kan???hahaha

see??btape COOL nye kte berada d'sisi VAMPIRE^^

ble sorg VAMPIRE drink blood his gurl,that's mean gurl uwhh akan jd milik dia FOREVER^^
WAAAAAAAAA ..COOL COOL!! haha
ARGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EH EH!!pape pon,SYED AMAR DANIEL AL-IQRAMI always no.1^^
i love you montell

t jelez plak da dia.. dok cte pasal edward aku tu je kn ahaks :P

btw,korg ag ske wtk spe??
edward or jacob?
bg aku 2-2 cool n bekk :)

Thursday, 5 April 2012

Hari Belia Negara with TEENTOP!!!!!!!!!!!!!!!


pe kes nye TEENTOP gn Hari Belia y aku dok sebut2 nieh??hahahahah...dgn sgale bangga nye smbil tsenyum selebar alam,aku nak kasi taw korg y kpop idol dri korea y smart,hebat ag stailo uwhh akn dtg MALAYSIA utk perform mse sambutan Hari Belia Negara kat PUTRAJAYA pd mlm 26 MEI pada jam 8mlm..
jgn wsau meyh!!!!!masok free jerk^^
waaa aku nak g uwh!!!!hopely dpt laaa tgk dorg !!!!dri jauh pon tk pe la !!!huhh!!!
ohhh yee,,lpe nak ckp lakk...group DAL SHABET pon de..huhu

 aku sure laki2 kat luar sne uwh da excited makk ngah nak tgk gurls uwh dok nyanyi+menari..artis korea memang cun meyh!!tak leh nk ckp pe da!!haha..

pape pon aku tetap gan TEENTOP aku laa kan!!!tak sbar nk jmpe RICKY^^




*aigooo!!!!u look so cute RICKY yaa^^
jum lyn MV teentop jum!